X
تاریخ انتشار: یکشنبه 26 شهریور 1402
831مرکز تحقیقات سلامت در فرآیند ارزشیابی رقابت می‌کنند

  831مرکز تحقیقات سلامت در فرآیند ارزشیابی رقابت می‌کنند

امتیاز: Article Rating

در فرایند ارزشیابی سال 1401 مراکز تحقیقات علوم پزشکی تعداد 831 مرکز تحقیقات در قالب 7 گروه بر اساس زمینه فعالیت و سابقه فعالیت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر رسول یاراحمدی سرپرست مرکز توسعه، هماهنگی و ارزیابی تحقیقات با اعلام این مطلب، در خصوص موارد حائز اهمیت در ارزشیابی سال 1401 مراکز تحقیقاتی تصریح کرد: التزام به ارائه برنامه راهبردی به طورکامل و با تائید کمیته راهبردی دانشگاه/سازمان جهت حضور در فرآیند ارزشیابی و عینی سازی شاخص­های محور اثرگذاری از جمله موارد است.

دکتر یاراحمدی، به تشریح محور پیامد پژوهش پرداخت و عنوان کرد: معرفی محور پیامد پژوهش که شامل شاخص‌های تولید محصول، ثبت اختراع، درآمدهای حاصل از پژوهش کسب جوایز ملی/بین المللی و ترجمان دانش است. جزئیات محور پیامد پژوهش در دستورالعمل سال آینده (1402) لحاظ شده و شاخص­های آن قابل ارزیابی و امتیاز دهی خواهد بود.

به گفته سرپرست مرکز توسعه، هماهنگی و ارزیابی تحقیقات، در فرایند ارزشیابی سال 1401 مراکز تحقیقات علوم پزشکی تعداد 831 مرکز تحقیقات در قالب 7 گروه بر اساس زمینه فعالیت ( بالینی، بیومدیکال و ارتقا سلامت) و سابقه فعالیت (بالای ده سال سابقه و یک تا 10سال سابقه) به رقابت خواهند پرداخت.

 وی یادآور شد: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال 1401، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

 

تصاویر
  • 831مرکز تحقیقات سلامت در فرآیند ارزشیابی رقابت می‌کنند
ثبت امتیاز