انعقاد تفاهمنامه همکاری بین مطالعه کوهورت روانسر (پرشین کوهورت) و مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی ایلام
امتیاز:
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر دانشگاه در این باره گفت: این تفاهم نامه همکاری با هدف مشارکت و بهره گیری از توانایی های پژوهشی و دسترسی به داده و انتقال تجربیات مطالعه کوهورت روانسر، بین مجریان مطالعه کوهورت روانسر و مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی ایلام منعقد شد.
دکتر یوسف ویسانی افزود بر اساس این تفاهم نامه دسترسی به داده ها به منظور انجام طرح پژوهشی بر روی بیماران مزمن کلیوی و تحلیل با استفاده از روشهای هوش مصنوعی و یادگیری ماشین فراهم شده است.
گفتنی است مطالعه کوهورت روانسر یکی از 19 کوهورت ایرانیان در سطح کشور است که با هماهنگی معاونت تحقیقات و فنآوری وزارت بهداشت از سال 1393 آغاز شده است. تمرکز اصلی مطالعه کوهورت روانسر بر بیماریهای غیرواگیر است که حدود 75% از بیماری و علل مرگ ومیر در کشور را تشکیل می دهند.