X
تاریخ انتشار: شنبه 16 اردیبهشت 1402
 دکتر پناهی اعلام کرد: بیش از 5 هزار و 255 میلیارد ریال میزان فروش فناورانه شرکت های سلامت محور

  دکتر پناهی اعلام کرد: بیش از 5 هزار و 255 میلیارد ریال میزان فروش فناورانه شرکت های سلامت محور

امتیاز: Article Rating
 دکتر پناهی اعلام کرد: میزان فروش فناورانه یکسال گذشته شرکت های فعال در حوزه سلامت منتهی به مهر 1401 بیش از 5 هزار و 255 میلیارد ریال و میزان صادرات این شرکت‌ها از ابتدا بالغ بر 105 میلیون دلار است.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر پناهی با بیان این مطلب تصریح کرد: طبق فرمایشان مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال جاری به عنوان "رشد تولید و مهار تورم" می توان اعلام کرد یکی از مهم ترین اقدامات انجام شده تکمیل زنجیره تولید حوزه سلامت در کشور و ایجاد بسترهای لازم برای رونق اقتصاد سلامت و تسهیل فعالیت شرکت های دانش بنیان سلامت به شمار می رود.

وی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته تمام تلاش معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بر این حوزه معطوف شده است و چنانچه شاهد هستیم طی یک سال 8 مرکز رشد سلامت، 11 مرکز نوآوری سلامت، و 3 پارک علم و فناوری سلامت فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرده اند که رکورد کم نظیری در این زمینه محسوب می شود.

دکتر پناهی به زیست بوم سلامت کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 98 مرکز رشد، 11 مرکز نوآوری، 13 پارک علم و فناوری جهت توسعه اقتصاد سلامت کشور فعال هستند و از هسته های فناور و دارندگان ایده که در ابتدایی‌ترین مرحله این زیست بوم قرار دارند تا مرحله تولید و عرضه بازار های داخلی و خارجی در این فرآیند دیده شده اند. چنانچه در سال گذشته به 269 محصول مجوز اعطا شده است که 115 محصول به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به یکی از بسترهایی که از ابتدای شروع به فعالیت دولت سیزدهم مورد توجه معاونت قرار گرفته است اشاره کرد و یادآور شد: رساندن تحقیق به محصول و خدمت و در واقع پاسخگویی به نیازهای جامعه از طریق تحقیقات کاربردی یکی از اهداف راهبردی معاونت است و در همین راستا با حمایت های انجام شده در سال گذشته 128 طرح تحقیقاتی منجر به محصول شده است و این آمار را در نگاه کلان به عدد 3442 رسانده است.

وی ادامه داد: 371 ثبت اختراع تا مهر 1401 و 422 ثبت اختراع تا پایان مهر 1400 انجام شده است که در کل 3724 اختراع در حوزه سلامت ثبت شده است.

 

تصاویر
  •  دکتر پناهی اعلام کرد: بیش از 5 هزار و 255 میلیارد ریال میزان فروش فناورانه شرکت های سلامت محور
ثبت امتیاز