X
تاریخ انتشار: شنبه 29 آذر 1399
برگزاری وبینار کشوری " کرونا و سلامت روان" در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

  برگزاری وبینار کشوری " کرونا و سلامت روان" در دانشگاه علوم پزشکی ایلام

امتیاز: Article Rating

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر مرکز تحقیقات و آسیب هابی روانی اجتماعی دانشگاه  در این باره گفت: 

با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم توجه به افزایش مهارت های پرسنل خط مقدم مبارزه با کرونا بویژه جامعه ی پزشکان عمومی مرکز تحقیقات آسیب های روانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی ایلام اقدام به برگزاری این وبینار نمود.

دکتر فتح الله محمدیان اضافه کرد: این وبینار یک روزه کشوری  برای گروه هدف پزشکان عمومی سراسر کشور برگزار شد که دارای  امتیاز باز آموزی نیز بوده است. 

وی اضافه کرد: در این وبینار ، اساتید و متخصصین  حوزه روان شناسی و روانپزشکی تجربیات و علم خود را در راه مبارزه با بیماری کرونا با موضوعات کرونا و خانواده، اختلالات روانپزشکی و کرونا، واکنش سوگ و کرونا،کودکان و کرونا، مدیریت استرس در کرونا با پزشکان عمومی در سراسر کشور در میان گذاشتند. 

تصاویر
  • برگزاری وبینار کشوری " کرونا و سلامت روان" در دانشگاه علوم پزشکی ایلام
ثبت امتیاز